Arco tafels

Bij Showroommodellen vind je de mooiste Arco tafels voor een nog mooiere prijs, zoals de Arco Essenza tafel en de Arco Transit tafel.
Merk: Arco

Arco tafels

Tafelen gaat tegenwoordig niet meer alleen over (uitgebreid) eten, maar over alles wat er rond de tafel gebeurt. De tafel is als het ware het hart van het huis. Je komt er samen na een lange werkdag, eet er gezellig samen, viert er feest, maar ook voor een goed gesprek of een vergadering is een Arco tafel geschikt.

Mooie en duurzame tafels

Arco vindt het daarom ontzettend belangrijk dat een tafel eenvoudig, maar wel voorzien is van een weloverwogen ontwerp. Praktisch, mooi en zonder overbodige poespas. De Arco tafels worden vervaardigd uit pure materialen en worden gemaakt door vakmensen die de tijd nemen om een product te maken dat niet alleen mooi is, maar ook nog eens jarenlang meegaat. Hierbij wordt dan ook gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën én natuurlijk het vakkundige handwerk van de makers.

Het hout dat gebruikt wordt voor de Arco tafels is afkomstig uit de bossen in de buurt van hun fabriek. Dit zorgt ervoor dat de productieketen zo kort mogelijk blijft en het transport dus beperkt wordt, waardoor de impact op het milieu beperkt wordt. Tevens zijn dit geen grote productiebossen, maar bossen waar vanwege duurzaam onderhoud gekapt wordt.

Met een Arco tafel draag je dus je steentje bij aan de verbetering van het milieu!

Meer informatie over Arco tafels?

Wil je meer informatie over de mooie tafels van Arco of heb je een favoriet en wens je deze voor een mooie outlet prijs? Neem dan contact met ons op en wij kijken of een van onze partners jouw Arco tafel met extra korting in de aanbieding heeft!

Filters