Auping bedden

Laat je dromen uitkomen en ga voor de echte Auping uitstraling in de slaapkamer. Ga je voor sierlijk, minimalistisch of een echte designklassieker? Bekijk hier alle Auping bedden die nu extra scherp geprijsd zijn op Showroomodellen.nl!
Merk: Auping

Gun jezelf een Auping bed

Ons lichaam en geest hebben gemiddeld 7 tot 8 uur slaap nodig en die uren wil je zo goed mogelijk uitrusten, klaar voor de volgende dag!
Auping is in 130 jaar vakmanschap uitgegroeid tot een innovatief, toonaangevend Nederlands bedrijf. Alle bedden worden in de fabriek in Deventer gemaakt.

Design

Auping biedt diverse designs die jouw slaapkamer een totaal nieuwe look kunnen geven. Het bed Auronde is een echte designklassieker uit de jaren 70, maar nu opnieuw revolutionair. De Essential is het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. De Original is een minimalistisch vormgegeven bed met een elegante uitstraling, geïnspireerd op een van de allereerste ontwerpen van Auping, de Cleopatra.

Het verschil tussen een bed en een boxspring

Een ‘normaal’ bed bestaat uit een bedframe, bedbodem en matras, vaak gemaakt van hout of metaal.
Een Auping boxspring heeft twee of drie lagen: een bedbodem, matras en optioneel een topmatras als je kiest voor een boxspring matras. Boxsprings zijn meestal afgewerkt met stof of leer. De luxe bedden van Auping zijn uitgerust met een Auping spiraalbodem. Door het ‘ademende’ karakter van deze bedbodem, ventileert ‘ie extra goed. Op de bedbodem leg je vervolgens het matras. Zo creëer je het hoogste slaapcomfort.

Bekijk onderstaand alle Auping bedden, zoals het bekende Auping Auronde bed, die verkrijgbaar zijn bij Showroommodellen!

Filters