Auping boxsprings

Auping gelooft dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Al meer dan 130 jaar werken zij aan de beste manieren om uit te rusten met het hoogste slaapcomfort. Bekijk hier alle Auping boxsprings die nu extra scherp geprijsd zijn bij Showroommodellen.nl!
Merk: Auping

130 jaar Nederlands vakmanschap. Auping is uitgegroeid tot een innovatief, toonaangevend Nederlands bedrijf. Alle bedden worden in de fabriek in Deventer gemaakt.

Zet met een Auping boxspring een luxe hotelbed in je eigen slaapkamer!

De boxsprings van Auping zijn een plaatje in de slaapkamer. Door de chique, comfortabele en uitnodigende uitstraling kiezen de meeste hotels voor boxsprings, vandaar de bijnaam ‘hotelbed’.

Het verschil tussen een boxspring en een bed

Een ‘normaal’ bed bestaat uit een bedframe, bedbodem en matras, vaak gemaakt van hout of metaal.
Een Auping boxspring heeft twee of drie lagen: een bedbodem, matras en optioneel een topmatras. Boxsprings zijn meestal afgewerkt met stof of leer.

Duurzame boxspring

De Auping boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor jouw boxspring extra lang meegaat.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de uitnodigende Auping boxsprings of heb je een favoriet en wens je deze voor een mooie outlet prijs? Neem dan contact met ons op en wij kijken of een van onze partners jouw Auping boxspring met extra korting in de aanbieding heeft!

Bekijk onderstaand alle Auping boxsprings die verkrijgbaar zijn bij Showroommodellen.nl, zoals de populaire Auping Original boxspring of de Auping Criade boxspring!

Filters
Sorteren