Auping matrassen

Altijd al gedroomd van een echte Auping matras? Pak deze korting en gun jezelf dit comfort. Bekijk hier de Auping matrassen die nu extra scherp geprijsd zijn bij Showroommodellen.nl!
Merk: Auping

Slaap lekker op een Auping matras!

In Nederland slapen er meer dan 500.000 mensen op een Auping matras. Een Auping matras heeft een gemiddelde levensduur van 8 tot 10 jaar. Iedereen is net even anders en zo'n investering is persoonlijk, duurzaam en moet betrouwbaar zijn.

Slapen op een pocketvering matras

De matrassen van Auping hebben allemaal pocketveren. Deze pocketvering matrassen danken hun populariteit te danken aan het goede ligcomfort, omdat de dikte en hoogte van de vering de mate van ondersteuning bepaalt. De comfortlaag, gemaakt van latex of natuurlatex, zorgen voor comfort. Voor mensen met een latexallergie bieden wij matrassen aan met een Visco Activ comfortlaag. Deze laag bevat geen latex maar Visco Actief schuim, dat ook minder temperatuurgevoelig is.

Bekijk onderstaand alle Auping matrassen, zoals de Auping Maestro matras, die verkrijgbaar zijn bij Showroommodellen.nl!

Filters
Sorteren