B&B Italia banken

Kwaliteit staat voorop bij deze Italiaanse design meubelen. Van welk tijdloos stuk mag jij gaan genieten? Bekijk hier alle B&B Italia banken die nu extra scherp geprijsd zijn bij Showroommodellen.nl!
Merk: B&B Italia

Een eyecatcher in je woonkamer

Volgens B&B Italia is een bank de koning van de woonkamer. Het past perfect bij de denkwijze van dit Italiaanse top design merk. Een B&B Italia bank neemt een promintente plek in de woonkamer in. Daarom is het heel belangrijk dat je er eentje kiest die helemaal naar jouw smaak is en de sfeer uitstraalt die bij jou past. Bovendien heb je nog jarenlang plezier van de bank, want ze worden duurzaam vervaardigd.

B&B Italia banken in alle vormen en afmetingen

Ben je op zoek naar een grote hoekbank waar je gezellig met je hele familie op kunt relaxen of juist een compacte 2-zitsbank die niet zoveel ruimte in beslag neemt? De keuze is reuze bij B&B Italia!

Bekende designers

De banken van B&B Italia zijn ontworpen door verschillende top designers, zoals Antonio Citterio, Edward Barber & Jay Osgerby, Mario Bellini, Zaha Hadid en Jean-Marie Massaud. Een voor een gerenommeerde namen in de wereld van design meubelen. Hierdoor kun je er vanuit gaan dat jouw B&B Italia bank voorzien is van tijdloos design en perfecte kwaliteit. Diverse banken zijn inmiddels uitgegroeid tot echte klassiekers, zoals de B&B Italia Ray bank, de Charles bank of een B&B Italia Richard chaise longue. Deze zijn inmiddels niet meer uit de wereld van design meubels weg te denken.

Meer informatie over B&B Italia banken?

Wil je meer informatie over de mooie banken van B&B Italia of heb je een favoriet en wens je deze voor een mooie outlet prijs? Neem dan contact met ons op en wij kijken of een van onze partners jouw B&B Italia bank met extra korting in de aanbieding heeft!

Filters