Cassina stoelen

Cassina staat al decennia lang bekend om zijn uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. De veelzijdige vormen van de designkrukken en stoelen van Cassina worden versterkt door slanke materialen en intense rijke kleuren. Bekijk hier alle Cassina stoelen die nu extra scherp geprijsd zijn bij Showroommodellen.nl!
Merk: Cassina

Nieuwe dimensie in je interieur

Cassina ontwerpt haar uitgebreide assortiment designstoelen voor een verscheidenheid aan toepassingen en inrichtingsstijlen, van woonomgeving tot werk- en representatieve ruimtes. Elk stuk is synoniem met het grote vakmanschap van het bedrijf en levert een perfecte synthese van design en functionaliteit.

Rietveld

De elegante en kenmerkende stijl van het Italiaanse Cassina is een lust voor het oog, maar ook wel eens met een knipoog naar Nederlanse meesters, neem bijvoorbeeld de Utrecht fauteuil van Gerrit Thomas Rietveld.

Hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen

Diverse topontwerpers zoals Le Corbusier, Jeanneret en Perriand hebben hun bijdrage geleverd aan collecties. Ieder jaar opnieuw weet Cassina weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen, kleuren en toepassingen op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen. De ontwerpers krijgen alle ruimte om te experimenten op het gebied van stijl en materialen. Omdat bij Cassina comfort en precisie zowel richtlijnen als maatstaven zijn voor esthetiek, zetten ze de toon voor een line-up van uitzonderlijke kwaliteit.

Bekijk onderstaand alle Cassina stoelen die verkrijgbaar zijn bij Showroommodellen.nl!

Filters