Hay stoelen

Je kunt bijna niet kiezen uit de prachtige collectie HAY stoelen. HAY stoelen zijn uniek qua design, veelzijdig inzetbaar en uiterst betaalbaar. Verrijk je interieur met Deens design! Bekijk alle afgeprijsde Hay stoelen bij Showroommodellen.nl en bestel gemakkelijk je favoriet online!
Merk: HAY

HAY designmeubelen

Dit Deense designmerk uit 2002 wil eigentijds meubilair creëren om aan de behoeften te voldoen van het moderne leven. Ze halen hun inspiratie uit de jaren vijftig en zestig en streven naar betaalbaar design van hoge kwaliteit. HAY werkt graag met verschillende ontwerpers uit de hele wereld en heeft een reeks bekende design items uitgebracht. Inmiddels is het merk HAY, dat al meerdere malen is bekroond met diverse titels, uitgegroeid tot een succesvol design label dat ook jonge ontwerpers de kans geeft om hun talent te tonen.

De collectie bestaat uit designmeubelen, verlichting en woonaccessoires met een internationale aantrekkingskracht. HAY is ongekend populair in de Benelux en niet zonder reden. HAY werkt samen met internationaal gerenommeerde ontwerpers als Ronan & Erwan Bouroullec en Scholten & Baijings. De ontwerpen zijn toegankelijk, bijzonder, tijdloos en ook nog eens goed betaalbaar.

Bekijk onderstaand alle Hay stoelen die verkrijgbaar zijn bij Showroommodellen.nl!

Filters