Leolux fauteuils

Bekijk hier alle Leolux fauteuils die nu extra scherp geprijsd zijn bij Showroommodellen.nl. Bestel nu gemakkelijk je favoriet online en binnen 10 werkdagen wordt hij al bij je thuisbezorgd!
Merk: Leolux

Design fauteuils van Leolux

Ben je op zoek naar een mooie én duurzame design fauteuil? Dan spreekt het assortiment van Leolux je wellicht zeer aan. De fauteuils van dit bekende Nederlandse merk zijn geheel met de hand vervaardigd en tot in detail afgewerkt. Hierdoor kun je vele jaren genieten van je Leolux fauteuil!

Leolux fauteuils in vele uitvoeringen

De fauteuils van Leolux zijn bijzondere ontwerpen, ze vestigen meteen alle aandacht op zich in ieder interieur. Diverse Leolux fauteuils zijn dan ook inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van design meubelen, zoals de Leolux ScyllaLeolux Pallone en de Leolux Papageno fauteuil. De Pallone is hét icoon van Leolux. De fauteuil is inmiddels al meer dan 30 jaar geleden ontworpen, maar heeft nog altijd een modern design. Je kunt hem in veel verschillende kleurencombinaties samenstellen, waardoor je hem perfect op de rest van je interieur kunt afstemmen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mooie stoelen van Leolux of heb je een favoriet en wens je hier een mooie outlet prijs voor? Neem dan contact met ons op en wij kijken of een van onze partners jouw Leolux fauteuil met extra korting in de aanbieding heeft!

Filters
Sorteren