Showroommodellen.nl pakt uit in Venray

De oplettende bezoeker van het Venrayse centrum is het ongetwijfeld al opgevallen. In het pand waar voorheen Bristol was gevestigd, huist nu Showroommodellen.nl. De outletstore voor showroommodellen van topmerken aan de Grote Markt 12 in Venray, opende onlangs haar deuren en trok al veel bekijks. “We zijn geen normale interieur- en meubelzaak. We verkopen alleen showroommodellen en uiteraard tegen aantrekkelijke prijzen. De meeste modellen zijn van bekende merken uit het hogere segment”, vertelt Marc Dohmen van Showroommodellen.nl enthousiast.

Voorheen was het unieke concept alleen online te vinden, maar in Venray opende de eerste fysieke winkel. “Spannend”, begint Dohmen. “Op internet weten meer dan 3.000 mensen per dag ons inmiddels goed te vinden, maar hoe gaat dat in een fysieke winkel. Ook steeds meer aanbieders weten ons goed te vinden waardoor ons aanbod elke week groeit.”Iedere week nieuw aanbod & Direct leverbaar

Veel van de topmerken uit de meubel- en interieurindustrie zijn bij Showroommodellen.nl te vinden. Denk hierbij aan onder meer LeoluxVitraTempurAupingHayMuutoRolf Benz en Bert Plantagie. “Voor veel mensen zijn deze merken normaal gesproken onbereikbaar, maar bij Showroommodellen.nl bieden we showroommodellen aan en dat zorgt voor een gunstige prijs. Deze zijn in de meeste gevallen zo goed als nieuw, dus je koopt zonder in te boeten op kwaliteit.

Showroommodellen.nl is niet alleen het adres voor stoelen en banken, maar ook voor eettafelsbeddenkasten, kleden en nog veel meer. “Ons assortiment wisselt snel, als iets wordt verkocht in de winkel kan de klant het direct meenemen. Dat is natuurlijk ideaal als je op een topbank hebt gezeten en die direct aan je eigen interieur wilt toevoegen. Maar bezorgen kan uiteraard ook, dat doen we meestal binnen 10 dagen aangezien showroommodellen direct leverbaar zijn.”

Eigenlijk kunnen de klanten bij Showroommodellen.nl terecht voor de complete inrichting, maar ook voor kantoren zijn er mogelijkheden. “In de winkel verkopen we daarnaast talloze woonaccessoires als vloerkledenverlichtingplaids en kussens. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om de klanten te ontvangen in de winkel.”


 


Openingstijden & Winkelinformatie
Showroommodellen.nl is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 - 17.00 uur. “Ik nodig iedereen uit om een kijkje te komen nemen! We hebben 2.500 m² aan topstukken en op twee verdiepingen vinden de klanten een greep uit ons assortiment. In de webshop is ons volledige assortiment te vinden, vele duizenden topstukken van onze partners uit Nederland en België.”

Meer informatie is te vinden bij de winkelinformatie van Showroommodellen Venray.


Meubel- en interieurbedrijf en interesse in deelname? 
Lees meer over onze mogelijkheden of neem contact op met Gaspard Jaspars via +31651069914

(Tekst: Willem Menting - Peel & Maas)

Filters