CBW-erkend

WAT IS CBW-ERKEND?

Stel, je hebt maanden gespaard voor die nieuwe bank die al jaren op je verlanglijstje staat. Of wie weet, koop je meer dan enkel die bank voor je interieur. Bij zo'n kostbare aankoop wil je zeker zijn van je zaak. De investering moet het dubbel en dwars waard zijn. Juist dan koop je bij een winkel die CBW-erkend is.

Kopen bij een CBW-erkende winkel zoals Showroommodellen.nl biedt dan voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. 

Klik op CBW-erkenning, om meer te weten te komen over de CBW-certificering.

CBW erkend logo
Nieuwsbericht 11-10-2021

SHOWROOMMODELLEN.NL CBW-ERKEND!

Mooi nieuws willen we graag delen. Als eerste online platform in de meubelbranche, heeft Showroommodellen.nl de “CBW-erkend status” gekregen. En daar zijn wij trots op!

Vertrouwen en zekerheid

Als platform voor meubelen van topmerken hebben wij transparantie, zekerheid en vertrouwen hoog in ons vaandel staan. Het was voor ons dus ook een gewenste stap om bij brancheorganisatie InRetail een CBW-erkenning te realiseren. Deze CBW-erkenning maakt dat wij onze klanten extra goed beschermen met o.a.: meer garanties na de aankoop, een nette aanbetalingsregeling en een onpartijdige klachtafhandeling. Het biedt voor de consument daardoor net dat stukje extra vertrouwen waardoor wij de verkoop van Showroommodellen met nog meer zekerheid kunnen realiseren.

De samenwerking met InRetail geeft ook onze verkooppartners meer vertrouwen en zekerheid. Zo zijn de contracten gecontroleerd, is er bedrijfscontrole uitgevoerd en hanteren we nu de gelijke verkoopvoorwaarden als onze partners. Goed voor onze verkooppartners en goed voor onze gezamenlijk klanten. Geen onduidelijkheden en zekerheid over de samenwerking.InRetail & Showroommodellen

InRetail bouwt aan een duurzaam perspectief voor iedereen. Zij helpen ondernemers met het vergroten van hun klantwaarde, hun economische waarde en het verrijken van de publieke waarde. Showroommodellen.nl heeft de ambitie om DE one-stop-shop te zijn voor showroommodellen en deelt daarmee het belang van een duurzaam perspectief en samenwerking. We helpen namelijk niet alleen de klanten die op zoek zijn naar showroommodellen, maar werken samen met onze verkooppartners en ondersteunen hen met:

  • Meer bereik en bekendheid bij een doelgroep die specifiek op zoek is naar showroommodellen.
  • Het actueel houden van de showroom.
  • Een vergroting van de klant- en economische waarde, doordat de woonwensen van de eigen showroom-klanten worden ingevuld met nieuwe (hoge marge) producten.
  • Een vergroting van de klant- en economische waarde, omdat een gedeelte van de klanten de winkel bezoekt alvorens over te gaan tot een aankoop. We zien daarbij dat die klanten in de winkel vaak ook nog andere producten kopen.

Een win-win relatie met een duurzaam perspectief voor iedereen dus.


Partner worden van Showroommodellen?

Wil jij ook dat jouw showroommodellen via ons platform verkocht worden? Kijk dan hier >