Voordelen van Showroommodellen

Groot aanbod topmerken

Het aanbod van Showroommodellen is divers, uniek en veranderd voortdurend. Dit komt, omdat onze verkooppartners nieuwe Showroommodellen toevoegen aan het platform of juist, omdat er Showroommodellen verkocht worden. Wat bij ons niet veranderd is het ruime aanbod van topmerken. Met meer dan 300 verschillende topmerken is er altijd wel een Showroommodel dat past bij jouw eisen, wensen en jouw budget. Wil je meer weten over een showroommodel? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak met onze verkooppartner om het showroommodel te bekijken. Staat jouw meubel of merk er (nog) niet bij? Ook dan kun je contact met ons opnemen zodat we samen met onze verkooppartners op zoek kunnen gaan naar jouw gewenste meubelstuk.

Groot aanbod

Hoge kortingen

De meubels die je bij Showroommodellen kunt kopen, hebben altijd een scherpe prijs. Deze meubels hebben vaak enige tijd in de Showrooms van onze verkooppartners gestaan, om te dienen als Showroommodel. Wanneer onze verkooppartners hun aanbod vernieuwen, bieden zij hun te vervangen showroommodellen op onze website aan. De aangeboden meubels verkeren dus vaak in nieuwstaat. Een enkeling kan ook gebruikssporen bevatten. De prijs die daarmee samenhangt, is gebaseerd op de staat waarin het meubel verkeert.

Hoge kortingen

Direct leverbaar

Het grote voordeel van Showroommodellen is dat er geen productietijd is, het meubelstuk is namelijk al beschikbaar! Dit betekent dat het snel (binnen 10 werkdagen) bij jou, zowel in Nederland en België, in huis of op kantoor kan staan. Je bent daarmee dus snel(ler) voorzien van die unieke aanvulling voor jouw ruimte. 

Direct beschikbaar

9.5 op reviewplatform Kiyoh

We zorgen er elke dag voor dat onze klanten worden voorzien van de beste service. Zo helpen wij hen aan de meubels die zij graag wensen. Dit zorgt voor een score van 9.5 op reviewplatform Kiyoh.
Hier zijn wij trots op en werken er hard aan om onze klantervaring nog verder te optimaliseren.

Kiyoh keurmerk

Filters
Sorteren