Betalen


Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice
Hoe verloopt de betaling?

Via showroommodellen.nl betaal je, bij het plaatsen van een order, maar een gedeelte van het totale aankoopbedrag aan. Meestal is dit 10% van de verkoopprijs. Eventuele bezorgkosten en/of servicekosten komen daar bij. Het moment van betaling van het resterende bedrag (90%) wordt door de verkooppartner bepaald. Vaak is dat bij de chauffeur die jouw aankoop levert, maar het kan ook voor of na de levering gebeuren.Welke betaalmethode wordt er aangeboden?

Showroommodellen biedt de volgende betaalmethoden:

iDEAL

Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je internetbankieren gebruikt kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.
Ideal

Bancontact

Bancontact is een betaalmethode voor onze Belgische bezoekers waarmee je vanuit je eigen vertrouwde bankomgeving kunt betalen.

Betalen in de showroom van de verkooppartner

De betaling van een showroommodel in de showroom van onze verkooppartner is afhankelijk van de betaalmogelijkheden die onze partner aanbiedt. Vraag onze verkooppartner naar de mogelijkheden.
Betalen bij aflevering aan chauffeur

Enkel het restant van je aankoop wordt voldaan bij aflevering. Wat dit bedrag is staat op de factuur. De restantbetaling kan enkel voldaan worden middels een pintransactie hiermee beschermen we de chauffeurs van onze verkooppartner(s).
Kunnen er montagekosten in rekening worden gebracht?

Ja, wanneer jij wil dat een meubel gemonteerd wordt kunnen er montagekosten in rekening worden gebracht. De mogelijke kosten kunnen variëren en zijn afhankelijk van het type meubel. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid dit zelf te doen, maar er zijn enkele meubelstukken die de verkooppartner verplicht dient te monteren. In dat geval zijn er montagekosten. Wanneer er bij een showroommodel montagekosten gelden staat dit altijd bij de productomschrijving erbij vermeld.


Wil je dat jouw showroommodel in elkaar wordt gezet door de monteurs van onze verkooppartner? Dat kan! Geef dit dan aan bij de verkooppartner.