Bezichtigen van meubels

Plan nu jouw bezichtiging

Showroommodellen.nl biedt jou de mogelijkheid om direct een bezichtigingsafspraak te maken bij één van onze verkooppartners. In de showroom ervaar je het meubelstuk met eigen ogen en je kunt dan mogelijk nog beter bepalen of het gekozen meubelstuk bij jou past. Door vooraf een afspraak te maken weet je zeker dat het showroommodel nog aanwezig is en de verkoper in de showroom maakt tijd voor jou.

Een vrijblijvende bezichtiging kan zowel kan zowel online als offline plaatsvinden. Woon je verder weg en wil je zeker zijn van je zaak? Dan is een videobezichtiging wellicht ook een uitkomst!


Afspraak in de winkel

Een vrijblijvende afspraak in de showroom van onze verkooppartner(s) kun je plannen door te klikken op "Plan bezichtiging" bij jouw gewenste showroommodel. Na het invullen van je gegevens, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de informatie en adresgegevens waar je het showroommodel fysiek kunt bezichtigen.


Wat is een videobezichtiging?

Een videobezichtiging is een digitale bezichtiging waarbij een moment wordt gekozen waarop zowel de verkoper in de showroom als de geïnterresseerde(n) via videobellen met elkaar in contact worden gebracht. De verkoper in de showroom kan dan direct laten zien hoe het showroommodel er in het echt uitziet. Zo bieden wij jou zo goed als mogelijk de "winkelervaring" zonder dat je deur uit hoeft. Tegelijk kun je al jouw vragen stellen aan deze specialist.

Na het plannen van je videobezichtiging via de knop "Plan Bezichtiging", stuurt onze verkooppartner jou een link toe waardoor je met je eigen telefoon, tablet of computer kunt videobellen.
Op deze manier kun je dus alsnog op je gemak en heel eenvoudig shoppen in de mooiste showrooms van Nederland & België voor jouw nieuwe bank, fauteuil of ander meubelstuk zonder je plek te hoeven verlaten.Hoe kan een videobezichtiging eruit zien? 


 

Waar wacht je nog op?

Maak een vrijblijvende afspraak die het beste bij jou past! Dit doe je door op de productpagina van het door jou geselecteerde showroommodel, te klikken op "Plan Bezichtiging". 
Wij wensen je veel plezier met je bezichtiging!


 Naar onze showroommodellen