Ad Bouw: 'Door Showroommodellen.nl, online shoppen als extra verkoopmogelijkheid'

Ad Bouw verkoopt via showroommodellen.nl


We zijn op bezoek bij Ad Bouw in Uden, een ruime interieurzaak met topmeubels.

Ad en Ruben Bouw zijn vader en zoon. Ze hebben een mooie zaak opgebouwd die maar liefst 3000 m2 beslaat. Een knus familiebedrijf waar service en kwaliteit voorop staan. En waar showroommodellen.nl nu ook mooie meubels van aanbiedt.


Ad Bouw

Verras de klant

‘We vinden het leuk om met regelmaat de showroom te vernieuwen’, vertelt interieuradviseuse Bettina. ‘Dan willen we een andere kleur toevoegen of een opstelling een mooie frisse look geven. Zo kunnen we onze klanten blijven verrassen.

Ruben zag showroommodellen.nl op internet voorbijkomen en wilde het graag eens proberen. Met succes, want 3 maanden later zijn er al heel wat meubels uit onze ruime winkel verkocht. De respons is goed. En mensen komen van ver. Vanuit het noorden van het land zien we normaal nooit mensen in onze zaak. Nu komen ze gericht voor een meubel wat ze gezien hebben.

We verkopen ook aan mensen die de meubels alleen digitaal hebben gezien. Via mijn smartphone Facetimen we dan. Mensen kennen de kwaliteit van onze merken, weten vaak ook hoe goed het zitcomfort van een bepaald model is. Met het beeldbellen kunnen we dan duidelijke uitleg geven en laten zien welke toevoeging dit meubel voor je interieur kan zijn. En dat werkt verrassend eenvoudig en efficiënt.’"De opzet kost even wat tijd, daarna is het een kwestie van bijhouden en dat gaat heel eenvoudig."


Extra verkoop

‘Steeds meer mensen kopen online. En met de duidelijke foto’s en video’s kan dat ook gemakkelijk. Voor ons is het een extra verkoopmogelijkheid waar we met veel plezier op inspelen. De opzet kost even wat tijd omdat je in het begin meer meubels tegelijk op showroommodellen.nl plaatst. Daarna is het een kwestie van bijhouden en dat gaat heel eenvoudig. Wat foto’s maken, gegevens en informatie opschrijven.

Het contact met het vriendelijke team verloopt altijd vlot. We hebben een adviesgesprek gehad met duidelijke uitleg hoe we het konden aanpakken. Vervolgens hebben we de input van een aantal meubels die we live wilden hebben bij showroommodellen.nl aangeleverd om te proberen, zij checken of alles goed is en publiceren het. Dit verloopt snel en soepel. Ze werken met een percentage van de verkoop dus je loopt geen risico. Verkoop je niks, dan kost het je ook niks. Dat maakt dat de drempel om het eens te proberen heel laag is.’


Ad Bouw


"Onze klanten waarderen een gevarieerd assortiment met diverse stijlen in een gevarieerde prijsklasse."

Diverse stijlen

Drie jaar geleden heeft Ad Bouw Wonen en Slapen flink uitgebreid. ‘We kregen de mogelijkheid om een groot aantal merken van Van Oort Interieurs over te nemen. Naast onze mooie collectie aan eigentijdse meubelen, raamproducten en Pvc-vloeren kregen we er diverse designmerken bij. We hebben toen flink uitgebreid om de meubels van onder andere Design on Stock, Bert Plantagie, Pode, Jess Design, Studio Henk en Leolux de ruimte te geven. Daarnaast hebben we ook diverse huismerken van goede kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Ook in het slapen segment bieden we mooie merken aan: M Line, Avek, Serta.

Het zorgt ervoor dat we een gevarieerd assortiment hebben met diverse stijlen in een gevarieerde prijsklasse. Onze klanten waarderen dat. En sinds we ook showroommodellen.nl inschakelen zijn we een groter gebied aan het bedienen. Daar zijn we blij mee. Het transport regelen we zelf, op showroommodellen.nl staat duidelijk vermeld welke kosten hier voor welke regio aan verbonden zijn. Eerlijk en transparant en daar houden we hier in Uden van.’
Gaspard JasparsOok partner worden?

Zijn jouw showroommodellen een goede aanvulling op ons platform? Mooi, dan maken we graag kennis met je!

Bij Showroommodellen zijn we namelijk altijd op zoek naar topstukken van designermerken.

Filters