Treasures for your homeBestel vandaag nog jouw schat voor in huis of kantoor

De herfst is inmiddels aangebroken. Oftewel; de tijd dat we weer meer binnen zullen doorbrengen. 
Hét moment dus om de ruimtes in je huis nóg gezelliger te maken. Of misschien wel inspiratie op te doen om je interieur te boosten.  


Ga op ontdekkingstocht op showroommodellen.nl en ontdek o.a. sfeervolle verlichting, comfortabele banken om in weg te kruipen, stijlvolle eetkamerstoelen om lang te tafelen en heel veel schatten aan woonaccessoires. Ontworpen door topdesigners als Le CorbusierVerner Panton, Arne Jacobson, Mies van der Rohe en vele meer. 

Direct leverbaar in Nederland & België

Het grote voordeel; er is geen productietijd nodig. Daardoor zijn alle showroommodellen direct leverbaar in 10 werkdagen in zowel Nederland en België. Zo kun jij ook meteen in het nieuwe jaar genieten van je aankoop. Mooi Showroommodel gezien? Plan dan een bezichtiging bij onze verkooppartner in de showroom.

Ga het avontuur aan, start je zoektocht hier en verover de mooiste showroommodellen door te klikken op je gewenste productcategorie:                  
               


             


Designmeubels kopen op Showroommodellen.nl

Op showroommodellen vind je niet zomaar designmeubelen. Het zijn échte parels. Van die verstopte schatten en pronkstukken waar je al
een tijdje naar op zoek bent. Stuk voor stuk unieke en bijzondere meubels van topmerken en designers. Altijd voor een betaalbare prijs én direct leverbaar.


Waarom showroommodellen?

Met meer dan 300 internationale topmerken zijn we dé design outlet voor meubels, verlichting en woonaccessoires. Zonder lange levertijden en altijd met hoge korting tot wel 70%.

  • Naast bekende merken ontdek je ook nieuwe merken in ons assortiment o.a. HayBert Plantagie, Auping, TempurLinteloo, Leolux en Arco 
  • Een duurzame keuze aan designmeubilair - een eyecatcher die het verdient om in jouw ruimte de show te stelen
  • Alle designmeubelen zijn direct leverbaar (10 werkdagen). Zo kun je dus vrijwel direct van genieten
  • Een groot assortiment en een actueel aanbod van tafelsbankenstoelenfauteuilskastenbeddenverlichting en woonaccessoires
  • Gratis annuleren tot de bezorging
  • Minimaal 2 jaar garantie
  • Wij zijn CBW- erkend. Dat betekent dat wij algemene voorwaarden hanteren die jou als consument extra goed beschermen met o.a.: meer garanties na je aankoop, een nette aanbetalingsregeling en een onpartijdige klachtafhandeling


Designmeubelen vinden - Start je zoektocht hier

Begin direct met zoeken naar je nieuwe designmeubel. Bij Showroommodellen.nl ontdek je echte schatten voor elke ruimte in je huis of kantoor. Schat gevonden? Dan hoef je niet lang te wachten voordat je kunt genieten, want je hebt binnen enkele dagen je treasures in huis.

Twijfel over een meubelstuk? Plan dan een afspraak in en bezoek jouw gewenste showroommodel in de mooiste showrooms van Nederland en België. Ga je liever niet van huis of is de afstand te groot? Plan dan een virtuele bezichtiging in via je eigen smartphone of tablet.


Wie is Showroommodellen.nl?

We vertellen graag meer over wie we zijn. Heb je een vraag of ben je op zoek naar jouw showroommodel, maar kun je het niet vinden? We helpen je graag! Bekijk onze serviceUSP's of vul ons contactformulier in.